עמוד הבית | מצא דיאטנית | פורום | מוצרי הרזיה | סוגי דיאטה | מחשבוני דיאטה | תפריטי דיאטה | צור קשר

תפריט דיאטה 1500 קלוריות

תגובה אחת [הודעה אחרונה]
Array
User offline. Last seen 1 year 25 weeks ago. המשתמש אינו מחובר
הצטרפות: 08/06/2010
תפריט דיאטה 1500 קלוריות

אני מחפשת תפריט דיאטה 1500 קלוריות, כי לפי ה - BMR שלי אני מבזבזת ביום 1800 קלוריות, כך שקצב הפחתה של 300 קלוריות נראה לי סביר. מה דעתכם ? אם יש למישהו תפריט דיאטה טוב, כמו למשל תפריט דיאטה של 1500 קלוריות שנבנה על ידי דיאטנית או תזונאית, אשמח לקבל המלצות.

Array
User offline. Last seen 1 year 25 weeks ago. המשתמש אינו מחובר
הצטרפות: 08/09/2010
דיאטה 1500 קלוריות

ראיתי דיאטה 1500 קלוריות שבאחד הימים יש סנדביץ' לחם קל עם פרוסת גבינה צהובה בבוקר + מלפפון ועגבניה, יוגורט ובננה כארוחת ביניים, חזה עוף עם אורז ותפוח אדמה קטן לארוחת צהריים, פרי כארוחת ביניים נוספת וסלט גדול עם שתי פרוסות לחם וגבינה לבנה (אני לא יודעת אם זה ממש 1500 קלוריות אבל נשמע קרוב) . ממה שאני קראתי, הורדה מצטברת של 3500 קלוריות זה חצי קילו במשקל, שזה אומר 1-1.5 קילו בחודש לפי התוכנית שלך, שזה נחמד ואפילו מעניין. זה נשמע לי די סביר, אבל אני לא מבינה בזה הרבה. את בטוחה ש - 1500 קלוריות זה מה שאת צריכה כדי לרזות ? לא כדאי שתתייעצי עם דיאטנית או תזונאית שתוכל לבנות לך משהו קצת יותר טוב ? בכל מקרה, באתר הזה קראתי על כל מיני עקרונת כמו איזון וגיוון, הדרגתיות, ספורט ושילוב תחליפים דיאטטיים. גם אם את בוחרת בסוף בדיאטה כזו כמו שנתת דוגמא, אני הייתי משלבת קצת ספורט כי זה יכול לאפשר לך להכניס עוד מזון לתפריט הדיאטה ועדיין לשמור על היעד שלך וגם כמובן היתי מקפידה לבחור בתחליפים דיאטטיים (לחם קל, מוצרי חלב דלים, משקאות דיאטטיים ועדיפות למים וכו'). על כל פנים, שיהיה לך בהצלחה ומי יתן שתשמרי על גזרה בריאה ויפה לאורך שנים ממי !